Søren Gregersen den 24-05-2017
    Kære elever og forældre til kommende 7., 8. og 9.årgang

Det er nu tid til at vælge valgfag for næste skoleår. Valgfag er obligatorisk i 7.-9.årgang, så alle skal vælge. Det valgfag du vælger skal du følge hele næste skoleår - studer derfor hjemmesiden godt (link nederst i opslaget)og snak med mor og far om det.

Du kan læse mere om de forskellige valgfag på hjemmesiden.

Næste skoleår er valgfagene igen lavet i samarbejde med Ejerslykkeskolen og Rosengårdsskolen samt AOF, UngSyd, Munkebjerg Kirke, Tietgenskolen, Kold College og OKS. Der er derfor rigtig mange forskellige tilbud du kan vælge blandt.

Senest 1.juni kl 12 skal du vælge hvad du kunne tænke dig at have som valgfag næste skoleår. Du kan vælge mellem alle de tilbud der er på hjemmesiden - også selvom det foregår på en anden skole.

Det er meget vigtigt, at du vælger tre forskellige valgfag - du vil så få et af dine ønsker opfyldt. Overholder du ikke tidsfristen eller ”misser” du at vælge tre forskellige valgfag, så vælger jeg for dig.

Du vælger på vedlagte link i elevintra der er kan ses fra mandag 29.maj. Inden du tilmelder dig, er det vigtigt du studerer tilbuddene nøje og træffer dit valg sammen med dine forædre.

Søren Gregersen