Munkebjergskolen - kvarterets skole

Skolens facebookside

Gitte Lorenzen den 29-11-2018
    Årets julequiz på læringscenteret
    Årets julequiz specielt henvendt til mellemtrin/udskoling er klar mandag d. 3/12 2018.
    Kom og find dagens fodspor hver dag...
    Svararket afleveres senest d. 17/12 2018.
    Der er en præmie til vinderen.smiley
    Søren Gregersen den 29-11-2018

Fra den 1. til den 24. december har alle elever og lærere med adgang til MatematikFessor mulighed for at deltage i MatematikFessors julekalender. Den foregår i år i et hyggeligt klasselokale pyntet med julelys, guirlander og juletræ. Hver dag kan eleverne åbne en låge i kalenderen og svare på dagens matematiske julespørgsmål. Spørgsmålene vil komme i kategorien ”små grublerier” og være differentierede i forhold til klassetrin, så alle fra 0.-10. klasse kan være med.
    Eleverne finder julekalenderen under det røde faneblad “Julekalender”, når de er logget ind på portalen. Som lærer skal du vælge “MatematikFessor.dk” i øverste venstre hjørne i stedet for “Fessors Lærerværelse” og herefter er fremgangsmåden den samme som eleverne.