Munkebjergskolen - kvarterets skole

SFO

Skolens facebookside

 • ikon
  Kia Rasmussen den 10-10-2017
  Invitation til informationsaften for kommende børnehaveklassebørn 2018/19.
 • ikon
  Finn Holm Ewald den 06-10-2017
  Trafikken om skolen
  Vi oplever meget tæt trafik om skolen hver morgen. Sidste år besluttede politiet at indføre ensretning af trafikken omkring skolen i tidsrummet fra kl. 7:30-8:00 på hverdag. Det skete for at gøre det mere overskueligt for børnene og for at undgå¨trafikpropper ved modkørende trafik. 

  Desværre oplever vi dagligt, at skiltningen ikke overholdes. En lille del af overtrædelserne sker af skolens egne forældre, men størstedelen er gennemkørende trafik uden ærinde på skolen.

  I ugen op til efterårsferien laver vi en kampagne, hvor vi prøver at synliggøre skiltningen og problematikken ved at eleverne fra skolepatruljerne stiller sig op foran på Rosengårdsvej med hjemmelavede skilte af forskellig slags. Vi håber at det kan medvirke til at få nogle bilister til at vælge en anden vej.

  Vi har naturligvis også gjort politiet opmærksomme på problematikken og de har lovet at komme forbi. Skolepatruljen har også skrevet til alle skolens forældre.
 • ikon
  Finn Holm Ewald den 20-09-2017
  Nyhedsbrev
  Vedhæftet finder I nyhedsbrev, hvor I bl.a. kan læse om MUSAK-generalforsamling, lejrskoler, computere og UNICEF-rettighedskole.

  Vh. Finn Holm