Munkebjergskolen - kvarterets skole

Skolens facebookside

Kia Rasmussen den 10-10-2017
    Invitation til informationsaften for kommende børnehaveklassebørn 2018/19.
    Finn Holm Ewald den 06-10-2017
    Trafikken om skolen
    Vi oplever meget tæt trafik om skolen hver morgen. Sidste år besluttede politiet at indføre ensretning af trafikken omkring skolen i tidsrummet fra kl. 7:30-8:00 på hverdag. Det skete for at gøre det mere overskueligt for børnene og for at undgå¨trafikpropper ved modkørende trafik.

Desværre oplever vi dagligt, at skiltningen ikke overholdes. En lille del af overtrædelserne sker af skolens egne forældre, men størstedelen er gennemkørende trafik uden ærinde på skolen.

I ugen op til efterårsferien laver vi en kampagne, hvor vi prøver at synliggøre skiltningen og problematikken ved at eleverne fra skolepatruljerne stiller sig op foran på Rosengårdsvej med hjemmelavede skilte af forskellig slags. Vi håber at det kan medvirke til at få nogle bilister til at vælge en anden vej.

Vi har naturligvis også gjort politiet opmærksomme på problematikken og de har lovet at komme forbi. Skolepatruljen har også skrevet til alle skolens forældre.
    Finn Holm Ewald den 20-09-2017
    Nyhedsbrev
    Vedhæftet finder I nyhedsbrev, hvor I bl.a. kan læse om MUSAK-generalforsamling, lejrskoler, computere og UNICEF-rettighedskole.

Vh. Finn Holm